jueves, 4 de marzo de 2010

Volem contar amb tu el dia 8 de març, en la Facultat d'Econòmiques, Sala Sánchez Ayuso, primer pis, a les 13 hores.



Benvolgudes i benvolguts amigues i amics,

La nit del dimarts va estar plena d'emocions. Gràcies pel vostre entusiasme i suport durant tota la campanya, gràcies per l'afecte en cadascun dels vostres missatges, gràcies pels vostres consells i per les vostres crítiques, gràcies per la vostra confiança i gràcies per votar-nos. Hem creat una comunitat en les xarxes socials i en els nostres tres campus que és necessària més enllà del procés electoral.

Ahir dimecres va ser un dia d'escoltar a tots i reflexionar. Hem entés el vostre missatge: hem d'integrar al 75% dels estudiants i del PAS, al 70% dels investigadors en formació i a quasi un 60% del PDI, que ha rebutjat la continuïtat i donat suport a programes que comparteixen el més important per a la Universitat. Una majoria insatisfeta amb la forma com s'ha dut el procés de Bolonya, insatisfeta amb la innecessària complexitat de molts procediments administratius i especialment la web d'investigació, amb la falta de lideratge, relacions i credibilitat per a dur endavant projectes com el 'Campus d'excel·lència', amb la falta de suports al PAS i l'escassa atenció a un ensenyament de qualitat i desitjosa de crear oportunitats per als nostres alumnes.

Anem a integrar a una universitat dinàmica que va votar el 2 de març per un canvi de rumb. Que va votar majoritàriament per uns bons plans d'estudi, per usar la tecnologia per a fer més eficient l'administració i dedicar el temps al que és de debò vida universitària. Que va votar per una Universitat que vol ser més oberta, més participativa i més democràtica.

Anem a integrar els tres campus d'una Universitat que vol recuperar el seu orgull i donar a la societat el millor de si mateixa.

Contem amb la teua participación en els actes i també online en el nostre blog. Comptem amb el teu suport en aquest moment clau per a la nostra Universitat.

No li falles a la teua Universitat. El nostre projecte és el teu projecte, dóna-li suport.

Volem contar amb tu el dia 8 de març, en la Facultat d'Econòmiques, Sala Sánchez Ayuso, primer pis, a les 13 hores. T'esperem.

María Antonia García-Benau, Carmen Aranegui, Belén Cardona, Manuel Cuadrado, Pilar D'Ocon, Alejandro Espí, Lourdes Ferrando, Ramón López, Antonio Marcilla, Juan José Martínez, Vicente Montesinos, Mª Dolores Sancerni, Vicente Roca

PARTICIPA: http://garciabenau.blogspot.com | garciabenau.es | buzon@garciabenau.es |Facebook | Twitter | Flickr(imágenes) |YouTube | Buscanos en Tuenti, 'ens agrada'

No hay comentarios:

Publicar un comentario